Diensten

J HESP & ZONEN

Voor alles een oplossing

Berm verharding

Verharden en verbeteren van de bermverhardingen langs diverse wegen.

Grondwerk

Voor alle voorkomende werkzaamheden van het grondverzet.

Platenleggen

Specialist in het leveren en aanbrengen van bedrijfsvloerplaten.

Profileren

Specialist in het egaliseren van diverse soorten ondergrond.

Rioleringen

Leveren en aanbrengen van diverse rioleringen en rioolstelsels.

Sleufsilo's

Wandelementen, gesc-heiden afvoersystemen en diverse soorten vloerverhardingen.

Sloopwerk

Slopen en verwijderen van diverse soorten constructies.

Verhardingen

Specialist in het leveren en aanbrengen van diverse verhardingen.

J.Hesp & zn

EEN PROJECT IN GEDACHTEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Berm verharding

Berm verharding is zoals het woord zelf al zegt: het verharden van de weg bermen. Door het verharden van de weg bermen word de kans op ongelukken verkleind. Automobilisten hebben de mogelijkheid om uit te wijken en kunnen elkaar dan ook veilig passeren. Het verharden van de weg bermen zorgt voor een mooie en stabiele overgang van de verharden wegen naar de meestal zachte berm. Weg berm verhardingen zijn er in allerlei soorten en maten. De meest voorkomende berm verhardingen zijn gras beton tegels. Deze tegels zijn grof en open van structuur waardoor het regenwater goed afgevoerd kan worden. Daarnaast wordt veel gebruik gemaakt van puingranulaat en frees asfalt.

Grondwerk

Grondwerk is de basis van elk werk en is dan ook een ruim begrip. Het bestaat ook uit vele vormen en maten. Het ontgraven van een bouwput of een cunet. Het leveren en aanbrengen van diverse materialen: grond, zand, klei en of funderingsmateriaal, bijvoorbeeld: menggranulaat. Het transporteren en of verzetten van diverse soorten materiaal. Of het nu gaat om het ontgraven van een bouwweg, bouwput of een cunet, het verzetten en/of transporteren van grond en zand. Wij van J Hesp En Zonen hebben alle aspecten en nieuwste technieken in huis om dit op vakkundige wijze te realiseren.

Platenleggen

Wij van J Hesp en zonen zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van allerlei soorten en maten beton- platen/erfverhardingsplaten. Nieuw en/of gebruikt. Het herleggen en/of herstellen van bestaande beton en erf verhardingsplaten. Een goed en duidelijk advies. Elke locatie en elke toepassing eist een goede basis, de juiste type plaat bij de juiste toepassing. Wij kunnen dit allemaal voor u uit handen nemen en realiseren. Bel of neem contact op voor de mogelijkheden.

Profileren

J Hesp en zonen is een specialist op het gebied van fijn profileren. Wij hebben alle aspecten in huis om de klus op de juiste wijze te klaren. Leveller en kilver borden zijn er in allerlei soorten en maten. Wij profileren met 2D laser, 3D-gps en/of 3D-Totalstation. De basis moet goed zijn, de basis is namelijk het behoud van uw verharding. Wij profileren elke soorten ondergrond, voor alle soorten doeleinden. Of het nu gaat om beton verhardingen, straatwerk, asfalt, betonplaten en/of bedrijfsvoeren, alles is mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Rioleringen

Riolering is de infrastructuur waar uw afval en/of hemel water op geloosd, ingezameld, getransporteerd en evt. gescheiden kan worden. Een riolering bestaat uit verschillende soorten rioolstelsels en putten, in diverse maten en materialen. De basis moet goed zijn, daar hoort ook zeker de riolering bij. Om op juiste wijze en met voldoende capaciteit uw afval en of hemel water af te voeren.

SLEUF SILO'S / VOER OPSLAG (KEERWANDEN

Sleufsilo’s worden gebruikt voor het opslaan en overslaan van verschillende soorten producten en materialen. Ieder product heeft andere eigenschappen en dit vraagt om steeds een andere manier van verwerken en opslaan, die daar bij past. Wij werken met verschillende soorten en maten, wanden en vloeren, zodat deze perfect kunnen worden afgestemd op het betreffende product. Voor een goede opslag van uw producten is het belangrijk dat ook de afvoersystemen op orde zijn. Dit betreft zowel het afvoeren van het hemelwater, als de afvoer van de pers-sappen. De combinatie van de juiste vloer, het op correcte wijze afvoeren van het hemelwater en de pers-sappen, zorgen samen voor langdurig behoud van uw silo’s.

Keerwanden. Deze wanden keren de producten en/of materialen en de toepassingen zijn talloos; of het nu gaat om een grondkering, een sleufsilo of opslag. Voor een definitieve toepassing of een tijdelijke oplossing; keerwanden zijn er in alle soorten en maten, wat elke wens hierin mogelijk maakt.

Vloeren. Voor elk soort product, elke ondergrond en elke budget is er een passend type vloer beschikbaar. Iedere ondergrond heeft een andere draagkracht en/of belasting gehad en dit eist een andere voorbewerking, andere opbouw en een andere verharding. Of het nu gaat om betonplaten, asfalt of evt. bestratingen: J Hesp & zonen heeft alle kennis en machines in eigen huis om uw project te realiseren.

Sloopwerk

Sloopwerk is een klein onderdeel van ons bedrijf en draaien wij onze hand niet voor om. Het op juiste wijze slopen, sorteren en op juiste wijzen afvoeren van de gesloopte materialen. Slopen is een vak apart.

Verhardingen

Een groot onderdeel van ons bedrijf is het leveren en aanbrengen van verhardingen. Verhardingen zijn er in vele soorten en maten, asfalt, bestratingen en of betonplaten is een kleine greep. Het is voor vele soorten doeleinde geschikt: bedrijfsterreinen, opslag- en overslag terreinen, bouwwegen, wegen, een oprit, een inrit en of terras. Een goede verharding begint bij de fundering. De fundering is de basis en behoud van elk type verharding. Elk type ondergrond heeft dan ook een ander type basis nodig. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor advies en het leveren en het aanbrengen van de fundering en de verhardingen. Neem contact op voor de mogelijkheden.